Hirdetés

Kompakt tükörreflexes élő LCD-vel



|

Nem csak profiknak fog tetszeni a 10 megapixeles Olympus E-410.

Hirdetés

A tükörreflexes gépek felépítéséből adódóan általában csak az optikai keresőn láthatjuk a képet, emiatt szemünkhöz kell emelnünk a gépet a téma betájolásához. Az új, 10 megapixeles Live MOS érzékelővel felszerelt Olympus E-410 szabadabb használatot biztosít, 6,4 centiméteres TFT képernyőjén ugyanúgy élőképet kapunk, mint ahogy az szokásos kompakt gépek esetében. Emellett továbbra is 4/3-os szabványnak megfelelően készült, így az eddigi modellekhez elérhető tartozékok, optikák is használhatók hozzá, akár más 4/3-os gyártók kínálatából is.

 

 

e-410_.jpg

 

 

A szokatlanul kis méret magában hozzájárul a kezelhetőséghez, a könnyedség jegyében nem CF, hanem a jóval kisebb Picture xD kártyákra készülnek a képek. A beállítható expozíció-vezérlési opciók sokasága mellett, beleértve a manuális üzemmódot is, 32 felhasználóbarát sablon áll rendelkezésre. Ezek között található Portré, Makró, víz alatti nagylátószögű illetve makró üzemmód, Makró és xD Panoráma. A fotósok kihasználhatják továbbá a különböző színes üzemmódok, és fekete-fehér szűrők előnyeit

 

 

e-410back_.jpg

 

 

A gyártó, a Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszer feltalálója az Olympus E-410-ben is alkalmazza a szabadalmazott rendszerét, hogy az optikacsere során a gépházba jutó por ne hagyjon nyomokat az érzékelőn és a képen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.