Hirdetés

Kompatibilissé váltak az ASUS újabb alaplapjai a Kaby Lake-kel



|

Az összes Intel 100-szériás chipsetű termékhez megérkezett a frissítés.

Hirdetés

A mindig népszerű ASUS bejelentette, hogy az összes Intel 100-szériás lapkakészletet (Z170, Q170, H170, B150, H110, C232) használó alaplapja kompatibilissé vált az Intel új Kaby Lake processzoraival. A gyárból mostantól kezdve kijövő alaplapok már alapvetően támogatják majd a hetedik generációs Intel Core modelleket, míg a korábban legyártott modellek az UEFI BIOS frissítésével készíthetőek fel a központi egységek fogadására.


Hirdetés


A frissítés legegyszerűbb módja a Windows rendszeren futó ASUS EZ Update használata, a windowsos alkalmazás képes automatikusan letölteni és telepíteni az adott alaplaphoz elérhető legújabb BIOS-t. Az ASUS USB BIOS Flashback funkciót támogató alaplapokon még akkor is megoldható a frissítés, ha nincs processzor az alaplapban, a metódussal kapcsolatos pontos instrukciók az alaplap kézikönyvében találhatóak.


(Forrás: Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.