Hirdetés

Komplikációk a Vistával



|

A Dell figyelmezteti ügyfeleit, hogy baj lehet a Vistával.

Hirdetés

A Dell a felmerült problémákra figyelmezteti üzleti partnereit, miszerint még igen komoly kihívásokkal kell szembenézniük, amennyiben úgy döntenek, hogy máris adoptálják az új rendszerrel telepített gépeket. A Dell igencsak ráijesztett vevőire, elmondásuk szerint az újonnan vásárolt Vistás gépek miatt jelentős, előre nem tervezett kiadásokra kell számítaniuk. Ez azért is furcsa egy, a Dell pozíciójában levő vállalattól, mert általában véve a szoftverek fejlesztéséből jelentős bevételre tesznek szert.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a cég hivatalos álláspontja szerint még mindig ajánlják a Vista operációs rendszert futtató gépeket ügyfeleiknek, ám ezen ajánlás az előzőek fényében igencsak elgondolkodtató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.