Hirdetés

Könnyű javítani az LG okosóráját



|

A Samsung okosórájánál is jobban szerelhető az LG G Watch.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az LG G Watch nem a legstílusosabb a mai okosórák mezőnyében, cserébe azonban meglehetősen jól javítható, ha valami gond lenne vele. Az iFixit a boncolása során 9 pontot adott a G Watch-nak a lehetséges 10-ből, ami így eggyel több, mint amit a Samsung Gear Live kapott. 

Hirdetés

Az iFixit szakértői szerint az LG órája akár otthon is egyszerűen szerelhető, az egyes rögzítőelemeket ugyanis könnyű eltávolítani a ház hátuljából. Az akkumulátort is csak kevés ragasztó tartja a helyén, törékeny kábelekkel pedig nem találkoztak. Az egyetlen problémát a kijelző cseréje jelenti, ami nem csak nehézkes, drága is. 

Az LG G Watch és a Samsung Gear Live az első okosórák, amelyek már a Google Android Wear rendszerével kerülnek a piacra. Mindkettőhöz legalább Android 4.3-at futtató okostelefonra van szükség, cserébe megjelenítik róla az összes értesítést és üzenetet. Belül mindkettő nagyon hasonló: az LG 1,65 hüvelykes kijelzőt, 1,2 GHz-es CPU-t és 4 GB tárhelyet ad 229 dollárért, a Samsung 1,63 hüvelykes AMOLED képernyőt, 1,2 GHz-es CPU-t és ugyancsak 4 GB tárhelyet 199 dollárért. 

 

Fotó: iFixit

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.