Hirdetés

Konzoltörténelem darabokban



|

A Tokyo Game Show-n múzeumi kiállítás látható a játékkonzolokról - Xbox 360 és PlayStation 3 Slim egymás mellett, darabokban. Videó.

Hirdetés

 

Az idei Tokyo Game Show-n egy olyan érdekes standot is felállítottak, amely a konzoltörténelmet mutatja be. A Japánban tartott kiállításra a Museum of GAME Science vitte magával a kiállított modelleket.

 

console-teardown-showcase.jpg

 

Az asztalon egymás mellett látható a legelső PlayStation, annak az utódja, a PSP kézikonzolok, majd a PS3, és végül a PlayStation 3 Slim, amely már 32%-kal kisebb és 34%-kal energiatakarékosabb elődjénél. De nem csak a Sony konzoljai kerültek üveg alá.

 

Ugyancsak darabokra szedve tekinthető meg az Xbox, majd az Xbox 360, amely az a játékgép, amiből idén a legtöbb fogyott a piacon. Persze mindegyiket láthattuk már tesztekben, játszhattunk is rajtuk, szétszerelve is láthattunk róla fotókat, még ha nem is mi magunk vizsgáltuk meg a belsejét.

 

Ennek ellenére meglehetősen furcsa így látni ezeket a rivális konzolokat a Sony-tól és a Microsofttól. Szétszedve, egymás mellett. Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.