Hirdetés

Konzolverés a június PC Worldben



|

Friss magazinunkban három erőteljes konfigurációval alázzuk a konzolokat. Olvasóiknak ráadásul a friss Android Superguide magazinunkat is ajándékba adjuk.

Hirdetés

Éledezőben a PC-s piac, a húzóágazat azonban ezúttal nem az irodai gépek piaca, hanem a jó öreg, klasszikus gamer. Ez nem csoda, hiszen ma már nem kell egy kisebb vagyon egy konzolverő PC megépítéséhez. Ennek bizonyítására friss magazinunkban a buktatókat elkerülve építettünk háromféle konfigurációt méghozzá olyanokat, amelyek eltérő árkategóriákat fednek le. A legolcsóbb éppen annyiba kerül, mint a legújabb generációs konzolok, és azt a látványvilágot képes is hozni. A középkategóriás modell már minden játékot villámsebesen futtat full HD felbontásban, a legdrágább összeállításon pedig minden maximális részletességgel száguld, akár 4K felbontásban.

 



Friss magazinunkban emellett igazán exkluzív összehasonító teszteket is olvashatsz. Magyarországon ugyanis elsőként megversenyeztettük a legújabb generációs, PCe-csatlakozós SSD-ket, valamint a megfizethető 3D nyomtatókat, illetve a nyárra való tekintettel megkerestük a legjobb navigációs szoftvereket és kompaktokat megszégyenítő okostelefonokat is. Vajon az LG G4-nek van esélye a Samsung Galaxy S6 Edge ellen? Friss lapszámunkból kiderül.

Emellett megmutatjuk azt is, hogy miként klónozhatod egyszerűen a rendszeredet, miként használhatod ki a dupla SIM-es telefonodat, valamint a Windows 10 legfontosabb újdonságait és a legjobb 3D-tervező szoftvereket is feltárjuk.

 



A lap mellé ezúttal is számos ajándékot csomagoltunk. A PC World Plusról ingyen letölthető legújabb Android Superguide magazinunk egy igazi csemege, hiszen a kiadványban összegyűjtöttünk minden információt, amit a modern Android rendszerről és eszközökről tudni érdemes. Majd száz oldalon a legjobb mobilok, táblák, applikációk és tippek zsúfolódtak össze. Ezen felül minden olvasónk ingyen használhatja az Ashampoo WinOptimizer rendszerkarbantartó, és a NovePDF PDF-készítő programját.

További témáink részletesebben:



Kompakt kamerák, reszkessetek!

Megvizsgáltuk a piac hat legjobb kamerával rendelkező okostelefonját,hogy kiderítsük, mennyi ideig várat még magára a kompakt fényképezők összeomlása.

A barangolás ára

2018-ig biztosan fizetnünk kell az EU-n belüli barangolásért. A szolgáltatók között viszont nagy eltérések lehetnek. Utánanéztünk, mennyiért roamingolhatunk ma.

Hobbigépek alapjai

Reflektorfényben a barkácsolt hobbiszámítógépek alapjai, a Galileo Gen 2 és a Raspberry Pi 2. Megmutatjuk, melyik mire alkalmas, és hogy miből lesz az Internet of Things.

A Windows 10 tíz pillére

Megkezdődött a visszaszámlálás, nyakunkon a Microsoft új platformja. Eljött az ideje, hogy összegezzük a rendszer legfontosabb újításait.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazin a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.