Hirdetés

Korábban jönnek az LG új okosórái



|

Állítólag már február 8-án befut az Android Wear 2.0 és az LG két új okosórája.

Hirdetés

Evan Blass szivárogtatásai általában pontosak, ezért feltételezhetjük, hogy most is igaza lesz. Legutóbb azt állította, hogy az Android Wear 2.0 és a két első, már erre építő okosóra a vártnál korábban jön. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy február 9. helyett már 8-án bemutatkozik az LG Watch Style és az LG Watch Sport. 

Ezeknek a vételára más források szerint 249 és 349 dolláron alakul. A sportos modell LTE-t és NFC-t is kap, továbbá GPS-t. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a február 10-i megjelenés módosult-e, de feltételezhetően röviddel a bemutató után már kaphatóak lesznek a viselhető eszközök. Ugyanezen a napon kezdik meg a támogatott, már piacon lévő okosórák frissítését Android Wear 2.0-ra. 

Az LG új okosórái Androiddal és iOS-szel is kompatibilisek lesznek, illetve a Google Assistant is integrálva lesz a rendszerükbe. A drágább változat mér majd pulzust is, az IP67-es vízállóságot pedig IP68-asra cseréli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.