Hirdetés

Korlátok nélküli BIOS-t adott ki a PowerColor



|

A gyártó Radeon RX 480 RED Devil videokártyájához tölthető az opcionális csomag.

Hirdetés

A PowerColor elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy további extrával különböztesse meg a mezőnyben a Radeon RX 480 RED Devil videokártyáját. 

Hirdetés

A gyártó kiadott egy korlátozások nélküli BIOS-t a grafikus vezérlőhöz. Ez a PowerColor DevilClubon keresztül érhető el. 

A frissítés opcionális, ugyanis kizárólag a haladó, tuningot kedvelő felhasználóknak szánják. Ezzel a BIOS-szal fentebb emelték a korlátokat, vagyis az órajeleket még tovább lehet húzni. Értelemszerűen ez magasabb fogyasztást, hőmérsékleteket és zajt eredményez. 

A PowerColor nem is ajánlja a módosított kártyát például a FurMarkkel használni, az ugyanis még a nem túlhajtott kártyákat is tönkreteheti az új BIOS mellett. Furcsa módon ennek ellenére marad a rendes garancia akkor is, ha valaki felteszi az opcionális BIOS-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.