Hirdetés

Következő generációs Blu-ray-lejátszó a Panasonictól



|

A Panasonic megelőzi a Samsungot?

Hirdetés

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a BD Profile frissülése hardveres változtatásokat is megkövetel, így elképzelhető, hogy az eddig megjelent Blu-ray-lejátszók a jövőben használhatatlanok lesznek.

 

A Samsung lejátszója, amely már támogatja az új szoftveres frissítést, késik, és csak decemberben kerül a piacra. Most úgy tűnik, hogy a Samsungot a versenyben megelőzi a Panasonic.

 

panasonic_dmp_bd30.jpg

 

A gyártó ugyanis bemutatta következőgenerációs Blu-ray-lejátszóját, a DMP-BD30-at. Így ez az első olyan lejátszó, amely megfelel a BD-Video Final Standard Profile 1.1 követelményeinek. Mindez pluszban egy másodlagos videódekódert, valamint egy extra audiódekódert jelent.

 

A DMP-BD30 egyébiránt rendelkezik egy Deep Color Compatibility nevű funkcióval, 1.3B-s HDMI-csatolóval, 1080 / 24p-s visszajátszásra képes, valamint SD kártyákat is tud kezelni. A behelyezett memóriakártyáról 1080p-s AVCHD videókat is le tud játszani a Panasonic újdonsága.

 

A Panasonic lejátszójának ára 500 dollár, és bár egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg a boltok polcain, a Samsung kategóriaújdonsága így lehet; hogy mégsem lesz az első a piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.