Hirdetés

Közeledik a GeForce GTX 1080 Ti



|

A kártyával egyszerre a Club GeForce Elite programot is megerősítette az NVIDIA.

Hirdetés

Bár az NVIDIA jelenleg is remek piaci helyzetben van, azon dolgozik, hogy ez a jövőben is így maradjon. Ugyan a GeForce GTX 1080 Ti még nem mutatkozott be hivatalosan, a gyártó megerősítette az érkezését. 

Hirdetés

Mindezt egy, a LinkedInen megjelent álláshirdetés formájában tette, amelyben senior marketingmanagert keres. 

A várhatóan a 2017-es CES-en érkező GeForce GTX 1080 Ti mellé egy úgynevezett Step Up ajánlat is lesz, amelynek keretében a GeForce GTX 980 Ti-tulajdonosok rendelhetik elő elsőként az új grafikus vezérlőt. Konkrét megjelenési időről még nincs hír. 

Az NVIDIA ezzel egyszerre egy Club GeForce Elite programot is el tervez indítani. Havi 10 dollárért cserébe negyedévente négy ingyenes játékot kínálna a GFE alkalmazásbolt, illetve ingyenes felhős GeForce PC előfizetést. Mindezek mellé exkluzív témák, játékon belüli tárgyak járnak majd. 

Mindebből jól látszik, hogy az NVIDIA nagy tervekkel bír - elvégre a GeForce Experience alkalmazásbolt még nem létezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.