Hirdetés

Közeledik a három új iPad



|

Az egyik egy 10,9 hüvelykes, keret nélküli kijelzővel ellátott táblagép lesz.

Hirdetés

A Barclays elemzői úgy értesültek, hogy az Apple iPad sorozata jövő márciusban frissül, ekkor érkezik a már korábban is pletykált három új iPad. 

Hirdetés

Iparági források alapján a 9,7 és a 12,9 hüvelykes iPad Pro egyaránt frissülnek, de a széria kicsit más utakra tér át. A 9,7 hüvelykes verzió nem lesz prémium tablet - a neve ellenére -, inkább a belépőkategóriát célozza meg, és ott folytatja, ahol az iPad mini abbahagyta. Értelemszerűen az iPad minit nyugdíjazzák. 

Míg a kisebb iPad Pro butul, addig a nagyobb modell fejlődik. A 12,9 hüvelykes iPad Pro True Tone kijelzőt kap, mint a jelenlegi 9,7 hüvelykes iPad Pro. 

A legérdekesebb azonban a 10,9 hüvelykes iPad lesz, ami keret nélküli kijelzőt kap. A 10,9 hüvelykes tabletet ráadásul sikerül majd a 9,7 hüvelykes iPad Air méreteiben legyártani. Ez az iPad azért is lesz érdekes, mert betekintést adhat abba, hogy mit hoz majd jövő szeptemberben az iPhone 8, amelyhez szintén keret nélküli kijelzőt pletykálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.