Hirdetés

Közeledik a Samsung Gear S3 okosóra



|

Ismét arról szólnak a hírek, hogy az idei IFA kiállításon mutatja meg magát a következő Samsung okosóra.

Hirdetés

Mivel a Samsung Galaxy Note 7 már a következő héten bemutatkozik, ezért jogos a kérdés, hogy vajon mit visz majd magával a Samsung az idei IFA kiállításra? 

Hirdetés

A szeptember elején esedékes show a Galaxy Note 7 korábbi debütálására ellenére nem marad unalmas Samsung-oldalról. Úgy néz ki, hogy a Gear S3 okosóra mutatja meg magát a kiállításon. 

Korábban már voltak szivárgások a viselhető eszközről, egészen pontosan egy különleges limitált kiadásáról, amelyet a De GRISOGONO készít. A Gear S2 limitált kiadását is ez a cég készítette. A rajzok alapján ezúttal is marad a kerek forma. 

A Samsung-pletykákkal általában pontos SamMobile most megerősítette, hogy a Samsung Gear S3 az IFA-n mutatkozik be. A felső funkciógyűrű forgatható lesz, vagyis szinte biztos, hogy marad a kerek forma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.