Hirdetés

Közeledik a Snapdragon 821-es processzor



|

Az ASUS szivárogtatott a Snapdragon 820 továbbfejlesztett verziójáról.

Hirdetés

Jelenleg a piac egyik legerősebb mobilos processzora a Qualcomm Snapdragon 820. A jelek szerint azonban hamarosan itt a gyorsabb verzió. 

Hirdetés

Néhány hónapja már voltak pletykák, hogy a Samsung új Galaxy Note készüléke és más eszközök egy Snapdragon 823-as (vagy 821-es) processzort kapnak, ami még erősebb, mint a Snapdragon 820. 

Az ASUS most árulkodott kicsit, és a közelgő Zenfone 3 Deluxe kapcsán leírta, hogy Snapdragon 820-szal vagy Snapdragon 821-gyel lesz elérhető. 

A két processzor között nem sok különbség van. Mindkettő 14 nm-es lapka a Qualcomm Kryo CPU-magjaival és Adreno 530-as grafikus vezérléssel. 

A Snapdragon 820 azonban 2,2 GHz-es órajelen tud ketyegni, a Snapdragon 821 viszont már 2,3 GHz-en. 

Amennyiben az anyagok hitelesek, akkor a Zenfone 3 Deluxe lehet az első, amelyik már Snapdragon 821-es SoC-t kap. 

A Snapdragon 821 innentől kezdve egészen a Snapdragon 830 érkezéséig a csúcsot jelentheti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.