Hirdetés

Közeledik a Snapdragon 830-as processzor



|

A Microsoft árulkodott, a jelek szerint úton a Qualcomm új csúcsprocesszora.

Hirdetés

Igaz, hogy még csak most jelennek meg a piacon az első olyan okostelefonok, amelyekben végre Snapdragon 820-as processzor van; a jelek szerint viszont már úton a Snapdragon 830. 

Hirdetés

Természetesen 2017-ben az androidos mezőny döntő többsége erre a csúcsprocesszorra alapoz majd. Úgy tűnik viszont, hogy a Windows 10 Mobile is. 

A Microsoft egyik támogatási oldala arról árulkodott, hogy a Windows 10 Mobile sok Qualcomm Snapdragon processzorral működik majd, köztük az MSM8998-as lapkával. 

Ezt a chipet a Qualcomm még nem mutatta be, azonban a számozása alapján szinte biztosan a csúcskategóriás Snapdragon 830-ról van szó. 

Az MSM8996 a Snapdragon 820-at jelenti, míg az MSM8994 a Snapdragon 810-et, az MSM8992 a Snapdragon 808-at. 

Természetesen nem biztos, hogy a Snapdragon 830 kapja ezt a kódnevet, az viszont igen, hogy nagyon erős mobilprocesszorról van szó. 

Korábbi pletykák szerint a Snapdragon 830 10 nm-es chip lesz, 8 GB RAM-ot tud majd kezelni, és 2017-ben érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.