Hirdetés

Közeledik a TAG Heuer hibrid okosórája



|

Az Android Wear 2.0-ra építene a TAG Heuer újdonsága, amely hibridként funkcionálna.

Hirdetés

A TAG Heuer egyik ügyvezetője még egy januári interjúban beszélt arról, hogy májusban kiadnak egy új okosórát, amin már az Android Wear 2.0 rendszer fut. 

Hirdetés

Ez lenne a TAG Heuer Connected utódja, amely még 2015-ben érkezett. Az Android Central forrásai szerint azonban a viselhető eszköz a tervezettnél már hamarabb befut: március 14-én meg is jelenik. Külsőleg teljesen testre szabható lesz az új modell. 

Mi több, az óra lehetővé tenné a váltást az automata és a digitális használat között, vagyis egyfajta hibridként működne, és megengedné, hogy az Android Wear 2.0-t csak akkor használjuk, amikor szeretnénk. 

A gyártó eredetileg 20 000 Connected okosórát remélt eladni, azonban ennél sokkal jobban teljesített, és több mint 50 000 darab fogyott el a drága viselhető eszközből. Hasonlóan prémium - és egyben moduláris - lesz az utódja is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.