Hirdetés

Közelednek a Google okosórái



|

Egy renderelt képen bukkantak fel az Angelfish és a Swordfish fedőnév alatt készülő Nexus okosórák.

Hirdetés

Egy ideje hallani, hogy a Google egy pár elegáns Nexus okosórán dolgozik, amelyek már a közeljövőben megjelennek. 

Hirdetés

A pletykák alapján a két viselhető eszköz az Angelfish és a Swordfish fedőnevek alatt készül, ahogyan a Nexus készülékeknél ez szokás. A két okosóra az Android Wear 2.0 indulását segítheti. 

Korábban az Android Police fokozottan megbízható forrásokra hivatkozva azt állította, hogy az Angelfish 14 milliméter vastag lesz, 43,5 milliméteres átmérővel. Ez lesz a prémium kiadás, nagyobb számlappal, LTE-vel, GPS-szel és pulzusmérővel. Mivel önálló készülékként működik, ezért a natív appokkal is boldogul. 

A Swordfish eközben alapvetőbb funkciókat kap, 42 milliméteres átmérővel és 10,6 milliméteres vastagsággal. Ez ezüst, titán és rozé arany színekben jöhet, és kompatibilis lesz a cserélhető MODE szíjakkal. 

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a két Nexus okosóra, amik a renderelt képen láthatóak szerint nézhetnek ki, ősszel érkeznek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.