Hirdetés

Közelednek az újabb MacBook Pro gépek



|

Kaby Lake processzorok és 32 GB RAM jelenthetik az újdonságot.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities megbízható elemzője egy olyan befektetőknek szóló tájékoztatóval állt elő, amelyből kiderült, hogy mit hozhat 2017 a Macek számára. 

Hirdetés

Kuo szerint mindegyik MacBook frissül majd az Intel Kaby Lake processzoraival, illetve a 15 hüvelykes Pro modell 32 GB RAM-mal is vihető lesz. 

Az Intel a CES-en mutatta be a Kaby Lake CPU-kat - Kuo szerint elsőként a 12 hüvelykes MacBook frissíthet ilyenekkel. A sorozatgyártás a második negyedévben kezdődik, és lesz 16 GB RAM-mal szerelt kiadás is. 

Az új 13 és 15 hüvelykes MacBook Pro gépek gyártása a harmadik negyedévben indul el, a nagyobb változat 32 GB RAM-mal is választható lesz. Ebben állítólag asztali memória kap helyet, hogy kielégítsék az igényeit a legkomolyabb vásárlóknak is. 

Kuo szerint a maces eladások növekednek majd 2017-ben, a lassú teljesítmény hátterében gyártási késlekedések állnak. A Touch Barral szerelt MacBook Pro iránti kereslet magasabb a vártnál. Az alapmodellt azonban nem viszik, ezért annak csökkenhet az ára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.