Hirdetés

Közelednek az X370-es alaplapok



|

A New Horizon eseményen mutathatják meg magukat a Zen-képes, X370-es alaplapok.

Hirdetés

December 13-án rendezi meg a New Horizon eseményt az AMD, amelyen a Zen-alapú processzorokra igyekszik felhívni a figyelmet. 

Hirdetés

A jelentések alapján a Summit Ridge is kap némi figyelmet, továbbá az alaplapgyártók is kihasználják az alkalmat, és bemutatják az AM4-kompatibilis alaplapjaikat, amelyek már a csúcskategóriás X370-es lapkakészletre építenek. 

Az X370 a legfejlettebb Zen-képes lapkakészlet, és várhatóan jelentős szabadságot ad a tuning terén, valamint több-GPU-s támogatást ígér. Az X370 alatt a B350 és az A320 képviselik majd a közép- és a belépőkategóriát. 

Az új lapkakészletek natív M.2 NVMe és SATA Express kapcsolódást tesznek lehetővé, illetve a DDR4-et és a PCIe harmadik, valamint az USB 3.1 második generációját is támogatják. 

Nem megerősített feltételezések alapján az AMD a Core i3, i5 és i7 sorozatokra az SR3, SR5 és SR7 szériákkal válaszol hamarosan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.