Hirdetés

Közeleg a Samsung 850 EVO SSD-je



|

Egy marketinganyagban tűnt fel a kedvező árú sorozat legújabb tagja.

Hirdetés

A Samsung és egyben a piac második olyan SSD-meghajtója lesz a 850 EVO, amely a gyártó 3D-s, vertikális NAND flash technológiájára épül. Az új SSD-t egy marketinganyagban szúrták ki, még a bejelentése előtt. Az EVO sorozat a Pro szériát szokta követni, így tulajdonképpen a zászlóshajónak tekinthető, 2,5 hüvelykes, 6 Gbps-os 850 Pro kedvezőbb árú testvére lesz a 850 EVO. 

Hirdetés

A meghajtó a Samsung 3 bites, TLC-s, 3D V-NAND lapkáira épít, illetve a dél-koreaiak frissített, hárommagos processzorára. A várakozások szerint a garanciával és a megbízhatósággal nem lesz gond, ugyanis miután a 850 Pro mellé 10 év jár, jó eséllyel itt is hasonló garanciát kapnak a vásárlók. 

A megbízhatóság miatt valószínűleg már csak azért sem kell aggódni, mert a 850 Pro 150 terabájtnyi írást visel el az élettartama alatt, ez az érték pedig a duplája annak, amit az amúgy szintén remek elődmodell tudott. 

 

Fotó: custompcreview.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.