Hirdetés

Közeleg az Intel okosórája



|

Ezúttal a Google Glass riválisának a gyártóját kebelezi be az Intel.

Hirdetés

Pontos számokat nem hoztak nyilvánosságra, de az Intel jelentős befektetést hajt végre a Recon Instrumentsszel, a Google Glass riválisának a gyártójával kapcsolatban. Ennek köszönhetően lesz miből fejlesztenie a Reconnak, ráadásul a gyártással, a marketinggel és az eladásokkal sem lesz probléma a jövőben. 

Hirdetés

A Recon Instruments neve a HUD típusú kijelzők miatt lehet ismerős, ebben a kategóriában ugyanis abszolút élen jár a gyártó: többek között a Google Glass ellenfelét, a Reconjetet is piacra dobták már. A cég immáron több mint 50 000 HUD-ot adott el világszerte. 

Az Intel nemrég szintén komoly beruházást hajtott végre két másik, viselhető eszközökkel foglalkozó céggel és szériával kapcsolatban is: júniusban a Thalmic Labsot, augusztusban a Quark szériás lapkákat vették a szárnyaik alá. Miután az ARM egyre terjeszkedik, a Qualcomm pedig már saját okosórával is rendelkezik, a bevásárlások után elkerülhetetlennek tűnik, hogy az Intel saját okosórát dobjon a piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.