Hirdetés

Közelegnek az új NVIDIA GPU-k



|

A GM204-re és a GM206-ra épülő első kártyákra viszont leghamarabb év végén számíthatunk.

Hirdetés

Az okokról és a miértekről megoszlanak a vélemények, mindenesetre az NVIDIA legújabb GPU-iról hamarosan lehullhat a lepel. Ezek egyébként a Maxwellre épülnek majd, méghozzá a meglévő, 28 nm-es gyártástechnológia mellett: mindez pedig költségtakarékos megoldást feltételez az NVIDIA részéről, ami viszont a teljesítmény terén ugrást követel. 

Hirdetés

Az NVIDIA új GM204-es ég GM206-os GPU-ja már ebben a hónapban felbukkanhat. A Maxwell architektúrára alapozó GPU-kra épített első kártyák ellenben legjobb esetben idén decemberben jelenhetnek meg, rosszabb esetben jövő januárig kell rájuk várni. 

A GM204 a GK104-et hivatott leváltani, és a legnépszerűbb megoldásként a 250 dolláros kártyáktól egészen az 500 dolláros vezérlőkig szerepet kaphat. A GM206 szintén a középkategóriában versenyez, és értelemszerűen a GK106 utódja lesz. A GM200 már más kategória lesz, várhatóan a GK110 jócskán felturbózott utódjáról beszélhetünk, júniusi bemutatkozás és 2015 második negyedévi debütálás mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.