Hirdetés

Közelít a 10,5 hüvelykes iPad



|

Állítólag a 9,7 hüvelykes túl kicsi, a 12,9 hüvelykes pedig túl nagy és drága.

Hirdetés

Többször hallottuk már azokat a pletykákat, amelyek alapján az Apple az iPad táblagépeket is frissíti, jövő tavasszal, valamikor márciusban. 

Hirdetés

A Digitimes úgy tudja, hogy a meglévő 9,7 és 12,9 hüvelykes eszközöket egy 10,5 hüvelykes iPad kíséri majd 2017 tavaszán. 

A 10,5 hüvelykes kiadást az amerikai üzleti és oktatási szektor miatt fejlesztik ki. Ezekben a szektorokban ugyanis a 9,7 hüvelykes táblát túl kicsinek találják, a 12,9 hüvelykeset viszont túl nagynak és drágának. Az optimális megoldás a 10,5 hüvelykes lehet. 

Ebbe a modellbe az A10X lapkakészlet kerülhet (a 12,9 hüvelykes iPad Próból), és már decemberben megindulhat a sorozatgyártása. Ez azt jelenti, hogy márciusban már a boltokban is felbukkanhat. 

Egy korábbi jelentés szerint a 9,7 hüvelykes iPadet lebutítják, és kedvezőbb vételárral igyekeznek meggyőzni a vásárlókat. A Digitimes is így tudja. Az ő forrásaik szerint egyébként 2017 első negyedévében 2 millió fogyhat a 10,5 hüvelykes kiadásból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.