Hirdetés

Közelít a Gigabyte GeForce GTX 1080 és GTX 1070 Xtreme Gaming



|

Mindkettő olcsóbb lesz, mint az NVIDIA referenciamegoldásai.

Hirdetés

A GeForce GTX 1080 és a GeForce GTX 1070 bemutatkozása után csak idő kérdése volt, hogy mikor jönnek a partnergyártók saját megoldásai. A Gigabyte az elsők között van. 

Hirdetés

A Gigabyte már megszellőztette a saját GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming grafikus vezérlőjét. Persze a képen a GeForce GTX 1070 Xtreme Gaming is lehet, ennyiből még nem derül ki. 

Az viszont mindenképp fontos, hogy az NVIDIA már az első naptól engedi az egyedi tervezésű GTX 1080-as és GTX 1070-es kártyákat, továbbá egyenesen bátorítja a felhasználókat, hogy ezeket vigyék. 

A GTX 1080 ajánlott végfelhasználói ára 599 dollár, de a referenciakártya ennél drágább, 699 dollárba kerül. 

Minden bizonnyal a Gigabyte saját megoldása azt a WindForce 3X hűtőegységet kapja meg, ami a GTX 980 Ti Xtreme Gamingen is van. 

A GeForce GTX 1080 május 27-től kapható, a GTX 1070 pedig június 10-től. A Gigabyte termékei júniusban lesznek elérhetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.