Hirdetés

Közelít a Samsung Gear S3



|

Szeptemberben érkezhet meg a Samsung legújabb okosórája.

Hirdetés

A Korea Herald értesülései alapján a Samsung már készül a harmadik S széria bemutatójára az okosórák piacán. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor a Samsung Gear S3 a berlini IFA 2016-on mutatkozik be, szeptember 2. és 7. között. 

A hírrel a de Grisogono egyik embere állt elő, aki elárulta, hogy az új generációval kapcsolatban ismét együttműködnek a Samsunggal. 

A de Grisogono a Gear S2-ből is készített idén márciusban luxuskiadást, több mint 100 fekete és fehér gyémánttal, rozéarany kerettel és cápabőr szíjjal, 15 000 dollárért. 

A Gear S3-ból hasonlóan merész kiadásra lehet majd számítani tőlük, de az csak a 2017-es Baselworldön, márciusban mutatja meg magát. 

A Samsung Gear okosórái az Apple Watch sikere ellenére is viszonylag népszerűek, Dél-Koreában tavaly novemberben napi 2000 darab fogyott. A luxuskiadás újabb erős pont lehet a Samsungnak, elvégre a gazdagoknak szánt szegmensben a legnagyobb a nyereség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.