Hirdetés

Közelít a Xiaomi okosórája



|

Még az idén megérkezik a Xiaomi saját okosórája.

Hirdetés

Bár a Xiaomi már nincs benne a világ öt legnagyobb mobilgyártójának a sorában, ennek ellenére még nem állt le a fejlesztésekkel. 

Hirdetés

A gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy még az idén megjelenik a saját okosórája. Ettől több információt sajnos nem osztottak meg a viselhető eszközzel kapcsolatban. 

Liu De, a Xiaomi társalapítója és alelnöke egy sajtóeseményen erősítette meg az okosóra közeledtét, pontos dátummal azonban nem szolgált. Az eszközre mindenesetre a második félévben számíthatunk. 

A specifikációkról egyelőre pletyka sem nagyon van, és azt sem tudjuk, milyen platformot választ a Xiaomi. A cég általában az Android rendszerre szokott szavazni, de a Google szolgáltatásait rendre kikerüli. 

Nem ez lesz egyébként a Xiaomi első viselhető eszköze: a Band és a Band 2 fitneszes karkötők, az utóbbi heteken belül piacra kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.