Hirdetés

Közelít az Intel Skylake-X széria



|

Új információk kerültek elő az Intel Skylake-X processzorairól.

Hirdetés

Egy kép és némi új információ került elő Ázsiában az Intel közelgő Skylake-X processzorairól. A Skylake-X CPU-k az LGA2066-os foglalatra építenek. 

Hirdetés

Bár egyelőre sem az LGA2066-ot, sem a Skylake-X-et nem erősítették meg hivatalosan, a szivárgások alapján a Skylake-X széria 10-magos processzorokkal támadhat, amelyek fogyasztása a 140 wattot is elérheti. A DDR4-es memóriavezérlő erősebb lesz, és már 2666 MHz-es DDR4-memóriát is támogat. 

Az alap órajel 2,4 GHz lehet, ami természetesen akár 3 GHz-ig is emelkedhet. 

A Skylake-X széria hat-, nyolc- és tízmagos processzorokkal követné a Broadwell-E sorozatot, de a szintén az LGA2066-ra építő Kaby Lake-X-ben négymagos modellek is lehetnek. 

Lesz egy új lapkakészlet is, amely tíz integrált USB 3.0 portot és nyolc SATA600 portot támogat. 

A Skylake-X a várakozások szerint a leghamarabb jövő nyáron vagy télen érkezhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.