Hirdetés

Közelít az új Amazon Echo, és olcsóbb is lesz



|

Kisebb, olcsóbb és hordozható lesz a hangvezérelt hangszóró.

Hirdetés

Kicsit több mint egy évvel az Amazon Echo megjelenése után úgy néz ki, jön az utód - ezt állítja legalábbis a The Wall Street Journal. 

Hirdetés

Az eredeti Amazon Echo 179 dollárba kerül, magas, henger alakú hangszóró, ami csatlakozik az internethez, és a hangutasításainknak megfelelően válaszol a kérdéseinkre, játszik le zenét vagy éppen olvas fel könyvet. 

Állítólag ugyanezt tudja majd az utód is, azonban kisebb lesz, olcsóbb, és egy beépített akkumulátornak hála még hordozható is. 

Az új modell állítólag annyira kicsi lesz, hogy egy kézben is elfér - mint egy sörösdoboz. A hangutasítások érzékeléséhez meg kell majd nyomni rajta egy gombot - ezzel az akkut kímélik, kiiktatva az állandóan hallgatózó mikrofont. 

Állítólag egy dokkolón keresztül lehet majd tölteni, de azt nem tudni, hogy ennek lesz-e más plusz funkciója. 

Az Amazon Echo volt az első, ami a cég Alexa személyi asszisztensét támogatta. Később a Fire TV felhasználói is élvezhették a felhős segítséget. 

Állítólag heteken belül megérkezik a frissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.