Hirdetés

Kristályszerű fényképezők a Canontól



|

Az IXUS 1000 HS-ekről, a Canon legújabb termékvonaláról készült képek igencsak megfogtak.

Hirdetés

1080p-s HD-videofelvétel, 24 fps-sel, 10 megapixeles felbontás, 10-szeres optikai zoom, max. ISO-érték 3200 (6400-ra megnövelhető)... Nos, egyáltalán nem rosszak ezek az adatok. A Canon az IXUS sorozat piacra dobásának tizedik évfordulójára jelentette meg az IXUS 1000 HS-t, amely a fenti specifikációkkal dicsekedhet, úgyhogy azt leszögezhetjük, hogy a Canon méltóképp ünnepel.

Vegyük még hozzá, hogy a cég szerint ez a legvékonyabb superzoomos kamera a világon, ráadásul a legelső az IXUS-családban, amely 1080p-s HD-videofelvételre képes. Emellett pedig még jól is néz ki, mint arról a lenti kép is tanúskodik. Háromféle színben lehet megvásárolni, azonban az áráról egyelőre nincsenek információink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.