Hirdetés

Bombázó az In Win kínálatában



|

A B-2 lopakodó, különleges vonalai az In Win házán köszönnek vissza.

Hirdetés

Az elmúlt héten adtunk hírt egy exkluzív Swarovski kristályokkal tarkított In Win gépházról, az Allure-ről, mely főként hölgyek szívét hivatott megdobogtatni. A B-2 Stealth Bomber ezzel szemben játékosoknak és extrémebb felhasználóknak szól. A ház egész kialakítása részletekbe menően magán hordozza a bombázó jellegzetességeit, valamint a borítás is a repülő színét követi. A B-2 eleje a szokásostól eltérően domború, ami lehetőséget ad a motorosan mozgatott, felfelé nyíló ajtó megvalósítására, mely eltakarja a 4db 5,25”-os és 2db 3,5”-os bővítő helyet. Az ajtó alatt helyezkednek el a használathoz szükséges gombok (reset, bekapcsoló, ajtónyitó). A baloldalon találunk egy „rescue” kapcsolót, mellyel manuálisan is kinyithatjuk az említett fedőlapot. Ez alatt helyezték el az USB 2.0-ás, FireWire, eSATA és audio portokat. A bal oldallapot egy nagyméretű légbeömlő díszíti, melynek formája a B-2-es bombázó vonalait követi. Az oldallap rögzítését nem csavarokkal, hanem stílusos rögzítő kapcsokkal oldották meg a tervezők. Ezek jelölése szintén a repülőkön oly sokszor látott formulát követi.

 

inwin_b2_01.jpg

 

A külső megjelenés igen exkluzív, és ehhez egy jól felszerelt belső társul. Az eszközeinket csavarmentesen rögzíthetjük, emellett a merevlemezek tartója külön is kivehető a gyárilag mellékelt ventilátorral együtt.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.