Hirdetés

Különleges CinemaView újdonságok



|

A Collins America bemutatta LCD tévéinek legújabb változatát.

Hirdetés

A vállalat bemutatta a CinemaView kijelzőinek legfrissebb családját. A gyártó leginkább arról ismert, hogy az Apple utolsó szériás MacBook és MacBook Pro modelleihez Mini DisplayPort csatlakozást tett lehetővé. A cég most bemutatta a legkisebb tévéit, amelyek a 19 colos CinemaView 19, a 20,1 colos CinemaView 20 és a hatalmas, 47 colos CinemaView 47, de ezeken kívül még egy külső HD TV tunert is találhatunk a készülékkínálatban.


cinemaview_47.jpg

A CinemaView 47 a legérdekesebb az összes készülék közül, hiszen egy egy tévé és egy számítógép kombó. A CinemaView 47 négy USB 2.0 porttal rendelkezik, a kijelző felbontása 1920×1080 pixel, amelyhez 500 cd/m2 fényerő, valamint 4000:1 kontrasztarány tartozik; a válaszidő 4 ms.

A kis méretű, CinemaView TV nevű tévétunerben két HD tuner található, amelyek támogatják a kép-a-képben funkciót, a kimenetekről pedig HDMI vagy Mini DisplayPort gondoskodik. Természetesen nem jelent gondot az 5.1-es Dolby Digital kimenet, ahogy az analóg vagy digitális input sem. A CinemaView 47 és a CinemaView TV sajnos csak 2010 januárjától lesznek kaphatóak 1500 és 400 dolláros áron.


cinemaview_24_cinemaview_tv.jpg


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.