Hirdetés

Különleges hűtőkkel újított a LEPA



|

Oldalról is szívja a levegőt a Chopper Advance, amely különleges világítási effektekkel érkezik.

Hirdetés

A LEPA legújabb házhűtő ventilátora a Chopper Advance névre hallgat, és több szempontból is különlegesnek számít a maga mezőnyében. 

Hirdetés

A PWM-vezérelt légkavaró (600 és 1500 RPM között képes dolgozni) strapabíró, BOL technológiás csapágyazást kapott, aminek köszönhetően 160 000 órás élettartammal rendelkezik. Mindeközben csak 8-20 dBa-s zajszintet generál. 

A ventilátor új LED-es technológiát kapott, amelynek köszönhetően az átlagosnál jóval élénkkel világítási effektekkel szolgál. Összesen 30 dinamikus hatást lehet vele használni. 

A 120 milliméteres hűtő moduláris kerettel rendelkezik, amelynek a lényege, hogy mivel mind a négy oldalról szívja a levegőt pluszban, ezért 30 százalékkal nagyobb légáramot tud szállítani, és így hatékonyabban hűt. 

A LEPA újdonsága novemberben érkezik a boltokba, piros, kék, zöld és fehér színekben. Sajnos az ára egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.