Hirdetés

Különleges stick PC a MeegoPad T08



|

A kínai MeegoPad új gépe egy stick jellegű PC, USB-C-vel és Windows 10-zel.

Hirdetés

A kínai MeegoPad előállt egy stick jellegű PC-vel, ami az apró méretei ellenére Intel Atom x5-Z8350-es, négymagos processzort, 4 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet kínál. Ezzel a kategória egyik legerősebbje. 

Hirdetés

Ezzel még nem ér véget a különlegességek listája, ugyanis a MeegoPad T08 az első stick PC-k egyike, amely már USB-C portot is tartogat. Ez lehetővé teszi, hogy az apróság egyszerre két kijelzőt kezeljen. 

A legtöbb stickhez hasonlóan ezen is van HDMI 1.4 port, amelyen keresztül közvetlenül egy tévéhez vagy monitorhoz lehet csatlakoztatni. Az USB-C-nek hála azonban a DisplayPort is támogatott, vagyis egy másodlagos kijelző. 

A sticken van még két USB 2.0 és egy microUSB 2.0 port, 802.11n-es WiFi, Bluetooth 4.0 és microSD-olvasó. A hűtésről egy apró ventilátor gondoskodik. A Geekbuying 155 dollárért adja az apróságot, Windows 10-zel, előtelepítve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.