Hirdetés

Külső Blu-ray-író 3D-támogatással az I-O Datától



|

Az USB-s Blu-ray-író BRD-U8S névre hallgat, maximum 8x-os sebességgel képes írni.

Hirdetés

Az I-O Data legújabb optikai meghajtója a BRD-U8S kódnévre hallgat. Egy új, külső Blu-ray-íróról van szó, amely USB 2.0-ás porton keresztül csatlakozik gépünkhöz, maximálisan 8x-os sebességgel képes BD-R lemezekre rögzíteni, és rendelkezik továbbá 3D-s Blu-ray-támogatással.

 

A 158 x 220 x 50 milliméteres, 1,2 kilogrammos eszköz teljesen fekete külsőt kapott, buffere 4 megabájtos, maga az eszköz pedig fekve és állítva is használható. Írási sebességei az alábbiak szerint alakulnak: 8x BD-R (SL/DL), 2x  BD-RE, 16x DVD-R/+R, 12x DVD-RAM, 8x DVD-R/+R DL és DVD+RW, 6x DVD-RW, 48x CD-R, továbbá 24x CD-RW.

 

A BRD-U8S egy év garanciával érkezik, elsőként Japánban lesz kapható, június elejétől. Ára körülbelül 233 amerikai dollár környékén várható.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Optikai meghajtó szerviz

Lemezek minősége

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.