Hirdetés

Külső Blu-ray-író az I-O Datától



|

A vékony optikai meghajtó maximum 6x-osan képes az egyrétegű BD-R lemezekre adatot rögzíteni.

Hirdetés

Az I-O Data legújabb optikai meghajtója a BRP-U6, amely egy külső, meglehetősen vékony Blu-ray-író. Az egyrétegű, BD-R lemezekkel 6x-os sebességgel boldogul a meghajtó, míg a duplarétegű korongot 4x-es, az újraírhatót 2x-es sebességgel tudja megírni.

 

DVD-R/+R/+RW esetében 8x-os, DVD-RW-nél 6x-os, duplarétegű DVD-R/+R-nél pedig 4x-es írási sebességgel számolhatunk. CD-re 24x-es, újraírható CD-re 10x-es sebességgel rögzít az I-O Data új ODD-je.

 

A Blu-ray-író 137 x 154 x 20 milliméteres, és mindössze 330 grammos. USB 2.0-ás porton keresztül csatlakoztathatjuk gépünkhöz, és jó hír, hogy ajándékba jár hozzá a Nero 9 Express Essentials szoftvercsomag. Elsőként Japánban lesz kapható az újdonság, decembertől, ára 265 amerikai dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.