Hirdetés

Külső DVD-író és Média Hub a Samsungtól



|

A Samsung múlt héten jelentette be ezt az érdekes, külső DVD-írót, mely nem csak ezt tudja.

Hirdetés

Az SE-208BW névre hallgató optikai meghajtó a hagyományos CD/DVD íráson, illetve lejátszáson kívül vezeték nélküli hozzáférési pontként (AP) funkcionál, ezáltal lehetőséget biztosít a benne elhelyezett lemezek tartalmának drótnélküli megosztásához. Az új eszköz méreteit tekintve 140 mm x 21.5 mm x 200 mm, és energia ellátását USB porton keresztül kapja. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudjuk visszafelé és működtetni a dolgot, tehát okostelefonunkról, vagy táblagépünkről pillanatok alatt ki tudjuk írni a fontosabb információkat, legyen az kép, dokumentum, film, vagy hang, és mindehhez nem szükséges számítógép.

Az SE-208BW támogatja a dinamikus DNS-t is, így akár privát szerverünkként is funkcionálhat, illetve a DNLA kompatibilitásnak köszönhetően az Allshare feature segítségével a meghajtóban lévő lemez tartalmát akár TV menün keresztül is elérhetjük, illetve az írási folyamatot is vezérelhetjük. Az eszköz sebessége a következő: 24X CD-ROM, 24X CD-RW, 8X DVD olvasás és 8X DVD±R, 5X DVD-RAM, 6X DVD+R Dual Layer, 6X DVD-R Dual Layer, 8X DVD+RW, 6X DVD-RW írás. Megjelenése a jövő évben várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.