Hirdetés

Külső grafikus dokkal újít a Zotac



|

A CES-en is látható lesz az újdonság, amely AMD és NVIDIA videokártyát egyaránt támogat.

Hirdetés

A Zotac is beáll azoknak a PC-s gyártóknak a sorába, amelyek külső grafikus dokkolót kínálnak az asztali videokártyákhoz annak érdekében, hogy egy Thunderbolt 3 vagy USB-C port segítségével a felhasználók szinte bármilyen laptopot vagy asztali gépet felturbózhassanak. 

Hirdetés

A dokkot a Zotac a CES-en mutatja meg először, többek között az új ZBOX mini PC-k mellett. 

Az újdonság gyakorlatilag egy külső ház, normál videokártyák számára. Belül egy PCIe 3.0 slot található, továbbá egy 400 wattos tápegység. Van a házon három normál USB 3.0 port, illetve egy további, ami a Quick Charge 3.0 szabványt is támogatja. Ez utóbbinak hála gyorsan tud okostelefont vagy táblagépet tölteni. 

A dokk AMD és NVIDIA videokártyát egyaránt támogat, és miután a PC-hez lett csatlakoztatva, máris dedikált videokártyát ad a géphez. 

Hasonló terméke van már az Acernek, az ASUS-nak, a Razernek és a Dellnek (Alienware) is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.