Hirdetés

Külső HDD a Sonytól



|

A Sony is ringbe száll a külső meghajtók piacán.

Hirdetés

A Sony ma mutatta be a HD PG5U elnevezésű meghajtóját, mellyel debütál ebben a kategóriában. Az eszköz érdekessége, hogy kompatibilis a BRAVIA-val és a többi Sony eszközzel is, melyen USB csatlakozó található. Az USB 3.0 segítségével a tévéről HD minőségben rögzíthetünk műsorokat. A HD PG5U 180 grammos súlya, és karcálló felülete jól jöhet azoknak, akik sokat hurcolják a HDD-t, külső kivitelezése pedig egyszerű, de stílusos.

Fekete és fehér színben vásárolható, a lemez működését egy kék LED jelzi. A közvetlen másolás funkciónak köszönhetően a kézi kamerákkal is gyorsan dolgozik együtt, a jelszó kezelő pedig 256 bites kódolást nyújt, de van backup és FAT32 formattálási lehetőség is. Az 500 GB tároló kapacitást a Playstation 3 tulajdonosok is élvezhetik, mivel az USB-n keresztül AVCHD videókat és fotókat tárolhatnak, a Filmy nevű alkalmazásnak köszönhetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.