Hirdetés

Külső Hitachi HDD, dokkolható pendrive-val



|

A Hitachi LifeStudio külső merevlemezek automatikus rendezési képességekkel, és dokkolható pendrive-val rendelkeznek.

Hirdetés

A Hitachi legújabb külső merevlemez-szériája a LifeStudio család, amely több érdekes szolgáltatást is kínál. A HDD képes a fotók, videók, zenék és dokumentumok automatikus rendezésére, és ugyanezt meg tudja tenni a Facebookon, Flickr-ön és Picasán található webes galériákkal is.

 

A LifeStudio Plus HDD-khez tartozik egy pendrive is, amely egyszerűen dokkolható a külső meghajtón. Az USB-kulcs 4 gigabájtos tárhellyel rendelkezik, és a felhasználó beállíthat bármilyen fájlokat, amelyeket szeretne magával vinni a külső tárolóról. Ha a HDD-n frissül egy fájl, az szinkronizálja azt az USB-kulccsal is, így a pendrive tartalma mindig friss, naprakész.

 

Természetesen mentési célokra is használható a külső merevlemez, amely PC-vel és Mac-kel egyaránt kompatibilis. A Hitachi 3 GB Cloud-tárhelyet ad minden vásárlónak. A 2,5 hüvelykes HDD-vel szerelt LifeStudio Mobile ára 80 dollártól indul (250 GB), míg a 320 GB-os LifeStudio Plus Mobile ára 120 dollár. Az asztali változatok (3,5 hüvelykes HDD-vel) olcsóbbak lesznek: az 500 GB-os LifeStudio Desk 100 dollár, az 1 TB-os LifeStudio Plus Desk 150 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.