Hirdetés

Külső merevlemez és optikai meghajtó netbookokhoz



|

Az NU univerzális dokkolója külső merevlemezzel és optikai meghajtóval képes felvértezni a netbookokat.

Hirdetés

 

nu-universal-docking-station.jpg
 

Többféle HDD-dokkolót is láthattunk már, ezek általában merevlemezt és memóriakártyákat képesek befogadni. Az NU új megoldása most a netbookok fő problémájára kínál megoldást - több tárolóhelyet ad.

 

Az univerzális dokkolóállomás ettől többet is csinál, ugyanis nem csak egy plusz HDD-t képes a netbookhoz adni, hanem optikai meghajtót is kínál. Az eszközbe egy Super-Multi DVD-írót, valamint egy kivehető, 2,5 hüvelykes külső merevlemez-házat is építettek.

 

A dokkolóállomás két USB porttal is fel lett vértezve, valamint csendes, 4 centiméteres beépített hűtőventilátort kapott. Sajnos egyelőre sem az árával kapcsolatban, sem a megjelenésének idejéről nem derültek ki konkrét adatok.

 

nu-universal-docking-station-hdd.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.