Hirdetés

Külső WD merevlemezek egyedi dizájnnal



|

A Western Digital különleges festéssel kínálja My Passport Essential külső HDD-it.

Hirdetés

Ha valaki úgy gondolta, hogy a Western Digital My Passport Essential külső merevlemezek alap fekete, szürke és fehér színei unalmasak, akkor nekik kedveskedett a gyártó a legújabb HDD-ivel. A limitált kiadású változatok egyedi dizájnnal rendelkeznek.

 

A divatos küllemű HDD-k 500 gigabájt tárhellyel rendelkeznek. A külsők a Kaliforniai Egyetem tanulóitól származnak, és a Long Beach Industrial Design program keretében születtek. A Western Digital úgy döntött, felhasználja ezeket a dizájnokat merevlemezeihez.

 

A lenti képen a Boom Box, Cityscape, Fuchsia Leaf, Wave és Black Hole típusok szerepelnek. A merevlemezek PC-n a gyártó SmartWare szoftverének a segítségével használhatóak. A felhasználó által választható jelszavas titkosítás mellett 256 bites, hardveres titkosítás is jár a HDD-khez. A két év garanciával érkező külső HDD-k ára 120 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.