Hirdetés

Kutyák keresik a filmkalózokat



|

Amerikában már kutyákkal is kutatnak a filmkalózok után a pályaudvarokon.

Hirdetés

Képesítésüknél fogva az ebek képesek kiszagolni a CD és a DVD lemezeket.

Lucky és Flo a két Labrador lehet az új csodafegyver a kalózok ellen, akik éves szinten több milliárd dolláros veszteséget okoznak az USA filmiparának. A kutyákat pályaudvarokon, ezen belül főként repülőtereken tervezik bevetni. Szabadon eresztik őket az utasok csomagjai között, és a remények szerint a lemezeket kiszagolva segítik a hatóságok munkáját. Lucky és Flo bevetésének elsődleges célja az, hogy általuk megakadályozzák a filmek továbbítását az illegális másoló üzemekbe. Az elgondolás valóban elmés, ám több ponton is homályos. Arról, hogy a gyakorlatban mindez hogyan fog pontosan megvalósulni, nem sokat mondanak, mindenesetre az éles bevetés előtt a kutyák világkörüli turnén vesznek részt, aminek keretében számos országban kápráztathatják el az érdeklődőket.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.