Hirdetés

Kütyütartó zsebek



|

Bemutatunk néhány olyan ruhadarabot, amelyekkel könnyebben tarthatjuk magunknál a kütyüinket.

Hirdetés

Az újonnan megjelenő technikai vívmányok nemcsak szokásainkat, de időnként öltözködésünket is megváltoztathatják. Táskákról már többször írtunk, és mostani rövid összeállításunkban ismételten szeretnénk bemutatni néhány olyan darabot, amiket kifejezetten techcuccokra terveztek. Ezek a ruhák külsőleg nem extravagánsak, nem futurisztikusak, csak némi változtatásnak köszönhetően váltak még még praktikusabbá.


A WTFjeans nadrágján olyan zsebeket alakítottak ki, amelyekben nemcsak a mobil fér el kényelmesen, hanem a pendrive számára is helyet találni. Így nem vész el a mély zsebekben, nem keveredik össze a kulccsomóval, nem rántjuk ki a pénztárcával együtt, hanem biztonságban van.

 

 


Mobilt és pendrive-ot még csak-csak, de egy iPadet már kevésbé könnyen gyűrünk bele a farzsebünkbe. Szerencsére már ez sem probléma: aki elegáns viseletre vágyik, az megszerezheti a Mohan Tailors öltönyét, amelynek belső zsebében észrevétlenül elrejthető az iPad, de ha kisestélyiben feszítünk, sem kell otthon hagyni a tabletet, hála az iClothingnak. Ez utóbbit nehezen tudom elképzelni mindennapi használat során, mivel kétlem, hogy bárki is iPad alakú dudorral a hasán kívánna mászkálni.



Ha kistáskába teszed a mobilod, akkor sosem veszed észre út közben, hogy keresnek? Vagy szereted a szoknyát, csak hiányolod, hogy nem tudsz semmi zsebre tenni? A Phubby olyan csuklószorítókat dobott piacra, amelyekbe kényelmesen és biztonságosan belecsúsztatható a telefon. Azonkívül, hogy nem kell félned, hogy ellopják, azt is biztosan észre fogod venni, ha keresnek. Megoldja a mindent elnyelő retikül örök problémáját, de sportoláshoz is megfelel, illetve akár bankkártya, mp3-lejátszó, vagy kulcsok is belegyömöszölhetők. Aki pedig mindezt a csípőjén hordaná, annak ott van a kendő változat, a Phubby Hip Cubby-t.

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.