Hirdetés

Kworld tévévevő játékosoknak

|

A KWorld PlusTV TVBox Blazing Orange 1920ex külső tévévevőre közvetlenül csatlakoztathatunk PlayStationt vagy Wiit.

Hirdetés

A játékkonzolokat tipikusan televízión szokás használni, amelyet ilyenkor „elrabolunk" a családtól. Erre a problémára nyújt megoldást a KWorld nagy felbontású külső tévévevője, melynek révén monitorunkat használhatjuk úgy, mint egy televíziót. A számítógép VGA-csatlakozója és a monitor közé kell beékelni a készüléket, a beépített tunerből vagy a videobemenetekről származó kép pedig megjeleníthető ablakban vagy teljes méretben. A TVBox Blazing Orange tartalmaz két átalakító kábelt, melyek révén közvetlenül csatlakoztatható a nem szabványos kimenetekkel felszerelt játékkonzolokhoz.

 

kworldtvbox_.jpg
 

 


CRT- és LCD-monitorokkal is használható a rendszer: kezeli a 16:9 és a 16:10 oldalarányú képernyőt is, legfeljebb 1920×1200 képpontos felbontásig mehetünk el vele. Fogadja a nagy felbontású videojelet is a speciális játékkonzol-bemeneteken, illetve a komponens videobemeneten, egészen 1080i-ig. A teljes HD-felbontást nem támogatja, ezért mindenképpen sor kerül átméretezésre.


A háttértévézéshez nélkülözhetetlen kép a képben funkció 1440×900 képpont felbontásig használható.
A készülék korrekt módon behangolta a kábeltelevízió-hálózaton fogható analóg adásokat, egyedül a hangot kellett esetenként kézzel váltanunk a B/G és D/K normák között. A kimenő képminőség jó, szép tisztán jelenik meg maga a menü, ugyanakkor a tévéadásokon és a videobemeneteken némi szellemkép tapasztalható, érdemes mérsékelni a gyárilag túlzó élesség- és kontrasztbeállításokat. Jól használható a távirányító, a képernyőmenüben pedig még számológép, naptár és Sokoban videojáték is helyet kapott.


Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.