Hirdetés

Kworld tévévevő játékosoknak



|

A KWorld PlusTV TVBox Blazing Orange 1920ex külső tévévevőre közvetlenül csatlakoztathatunk PlayStationt vagy Wiit.

Hirdetés

A játékkonzolokat tipikusan televízión szokás használni, amelyet ilyenkor „elrabolunk" a családtól. Erre a problémára nyújt megoldást a KWorld nagy felbontású külső tévévevője, melynek révén monitorunkat használhatjuk úgy, mint egy televíziót. A számítógép VGA-csatlakozója és a monitor közé kell beékelni a készüléket, a beépített tunerből vagy a videobemenetekről származó kép pedig megjeleníthető ablakban vagy teljes méretben. A TVBox Blazing Orange tartalmaz két átalakító kábelt, melyek révén közvetlenül csatlakoztatható a nem szabványos kimenetekkel felszerelt játékkonzolokhoz.

 

kworldtvbox_.jpg
 

 


CRT- és LCD-monitorokkal is használható a rendszer: kezeli a 16:9 és a 16:10 oldalarányú képernyőt is, legfeljebb 1920×1200 képpontos felbontásig mehetünk el vele. Fogadja a nagy felbontású videojelet is a speciális játékkonzol-bemeneteken, illetve a komponens videobemeneten, egészen 1080i-ig. A teljes HD-felbontást nem támogatja, ezért mindenképpen sor kerül átméretezésre.


A háttértévézéshez nélkülözhetetlen kép a képben funkció 1440×900 képpont felbontásig használható.
A készülék korrekt módon behangolta a kábeltelevízió-hálózaton fogható analóg adásokat, egyedül a hangot kellett esetenként kézzel váltanunk a B/G és D/K normák között. A kimenő képminőség jó, szép tisztán jelenik meg maga a menü, ugyanakkor a tévéadásokon és a videobemeneteken némi szellemkép tapasztalható, érdemes mérsékelni a gyárilag túlzó élesség- és kontrasztbeállításokat. Jól használható a távirányító, a képernyőmenüben pedig még számológép, naptár és Sokoban videojáték is helyet kapott.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.