Hirdetés

Labda alakú monitorok



|

Focilabdába rejtett LCD-kijelző a Hannspree-től.

Hirdetés

 

A Hannspree már a múltban is mutatott be furcsa külsejű monitorokat, ám ezúttal még különlegesebb formákat választott a gyártó.

 

Az új LCD-kijelzők meglehetősen sportosak, ugyanis labda alakúak: a játékszerbe rejtették a megjelenítőt. A 19 hüvelykes monitorok 279 dolláros áron (40 000 forint) kaphatóak; kosárlabda, focilabda, és baseball-labda alakra megformálva.

 

Az 1280 x 1024-es felbontásra képes panelek egyébként 5 milliszekundumos válaszidővel bírnak, és 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkeznek.

 

Egyelőre nem tudni, hogy az újdonságok mikor kerülnek a boltokba, de a Hannspree az új felhozatalt a nyári "kollekciójának" tekinti.

 

hannssoccer.jpeg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.