Hirdetés

LaCie: 3 TB-os külső HDD-k USB 3.0-val



|

A gyártó d2 és 2big külső adattárolói már 3 terabájt kapacitással várják a felhasználókat.

Hirdetés

A LaCie frissítette d2 és 2big nevű külső adattárolóit. Mindkét külső tároló HDD-ket használ, és USB 3.0-ás interfészen át kommunikál gépünkkel, így a sebességgel eddig sem lehetett gond. Immáron a tárhely méretével sem, ugyanis mindkét tároló nagyobb lett.

 

A d2 már 3 terabájtos változatban is elérhető, a 2big pedig egy kétrekeszes tároló, tehát 6 terabájt helyet kínál a felhasználók számára. A d2 esetében 156 MB per másodperces sebességről beszélhetünk, míg a 2big esetében az adatátvitel sebessége eléri a 306 MB-ot másodpercenként; ezzel pedig a leggyorsabb kétrekeszes RAID-eszközök közé kerül.

 

A LaCie a frissítésekkel a felhasználói igények változására igyekezett reagálni: nagyobb tárhely és gyorsabb adatátvitel. Mindkét külső meghajtó várhatóan már november elején megérkezik a boltok polcaira, áruk azonban sajnos nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.