Hirdetés

LaCie merevlemezek Porsche-dizájnnal



|

A külső HDD-k megtervezésében a Porsche Design Group is besegített.

Hirdetés

A LaCie általában nem szorul segítségre, ha termékeinek a külsejéről van szó. A feltűnő és elegáns küllemű termékpalettájáról ismert gyártó azonban most a Porsche segítségével közösen tervezte meg legújabb szemet gyönyörködtető külső merevlemezeit.

 

A P'9220 (mobil) és a P'9230 (asztali változat) tervezésében a Porsche Design Group, a Porsche leányvállalata nyújtott segítséget. A "Porsche Design" feliratot büszkén viselő adattárolók karcoknak ellenálló alumínium borítást kaptak, illetve USB 3.0-ás csatlakozót. Rendelkeznek továbbá automatikus Eco móddal, ami a fogyasztást 40 százalékkal képes csökkenteni.

 

A csomagban adatmentésre is található szoftver mindegyik modell esetében. A LaCie Porsche Design Mobile (P'9220) 500 gigabájt kapacitást kínál, 104,99 dollárért cserébe. A LaCie Porsche Design Desktop (P'9230) 1 és 2 terabájtos verziói 119,99 és 159,99 dollárért vásárolhatóak meg. Mindegyik változathoz három év garancia és egy éven keresztüli 10 GB-os Wuala online tárhely jár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.