Hirdetés

LaCie MosKeyto: ultramini pendrive



|

A nano méretű vezeték nélküli adapterekkel versenyez a LaCie extramini flash meghajtója.

Hirdetés

Anno a vezeték nélküli billentyűzetekhez és egerekhez olyan USB-s adapterek jártak, amelyek viszonylag hosszúak és nagyok voltak, nagyon sokszor eltakarták a mellettük lévő másik USB portot is. A gyártók eszeveszett kicsinyítésbe kezdtek, aminek az eredményei a nano méretű vezeték nélküli adapterek lettek.

 

Sajnos még a mai pendrive-ok nagyjára is inkább az a jellemző, hogy viszonylag nagy méretűek, és sokszor kitakarnak egy-egy környező csatlakozót. Azonban a flash meghajtók között is találni igazán kicsit. Az egyik legújabb ilyen a LaCie MosKeyto.

 

Az USB-kulcsot nyakba akasztható zsinór nélkül szinte garantált, hogy egyszer elhagyjuk, de tulajdonképpen az sem feltűnő, ha be van dugva egy USB portba, annyira kicsi. A 4 és 8 gigabájtos MosKeyto 21 x 16 x 10 milliméteres, és mindössze 10 grammos. A kisebbik változatért 18 dollárt kérnek, míg a 8 gigabájtos modell ára 28 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.