Hirdetés

Lángol a Predator



|

Az Acer játék-PC-je túlteljesít - a nem megfelelő kábelezés miatt a gépben lévő hardverek összeolvadhatnak a házzal.

Hirdetés

 

A túlmelegedés mint bosszantó jelenség általában a laptopok és a mobiltelefonok, valamint médialejátszók akkumulátorát érinti. Az elmúlt élvekben rengeteg esetről hallhattunk, amelyekben nem csak tükörtojás készítésére volt alkalmas az adott eszköz, de akár méteres lángokat is csapott.

 

Más okból bekövetkező, de hasonló gonddal kell szembenézniük az Acer Predator nevű játék-PC tulajdonosainak. Az ASG7200-as és ASG7700-as modelleket visszahívta a gyártó, ugyanis a gépek belső kábelezése könnyen elszakadhat.

 

acer-flames.jpg
Képforrás: Gizmodo

 

A túlmelegedés igen látványosan következik be, ugyanis a gépben lévő hardverek szabályosan egybeolvadnak a házzal. A jelenség már kétszer is megtörtént, áll az USA Vásárlói Termékbiztonsági Tanácsának (CPSC) kiadványában.

 

A probléma a tavaly május és december között értékesített változatoknál áll fenn. A visszahívás Amerikában összesen 215 gépet érint - ebből kettő már kipróbálta a Terminátor 2-ből ismert trükköt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.