Hirdetés

Lapos processzorhűtőt keresel?



|

A Thermaltake Engine 27 CPU-hűtője alacsony profillal rendelkezik, így szinte bárhol elfér.

Hirdetés

A Thermaltake előállt a legújabb processzorhűtőjével, amelynek a különlegessége, hogy alacsony profillal rendelkezik, vagyis a megszokottnál jóval laposabb. 

Hirdetés

Az Engine 27 egy fém talpra épül, ami a processzorral érintkezik. Ez gyakorlatilag a hűtőborda, amelyben egy másik, ventilátorként üzemelő fém borda is helyet kapott. 

A CPU-hűtő a nevét a magasságáról kapta, vagyis mindössze 27 milliméter helyet igényel fölfelé. Ezzel egyébként az 1U-szabványnak is megfelel. 

A gyártó 13-25 dBA-s zajszintet ígér, miközben a légkavaró 1500 és 2500 RPM között tud dolgozni - ez egyébként egész meglepő egy 60 milliméteres, fém lapátokkal dolgozó ventilátornál. 

A 27 x 91,5 x 91,5 milliméteres hűtő 310 grammot nyom, és az Intel LGA1156/LGA1155/LGA1151/LGA1150 foglalataival kompatibilis. Sajnos az ára ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.