Hirdetés

Laptopba zárt szerver



|

Az Eurocom új szerverét olyan formára alakították, mintha egy nagy notebook lenne.

Hirdetés

A szerverek általában kicsi vagy lapos rendszerek, de vannak kivételek: ilyen az Eurocom újdonsága, a Panther 5.0 Server Edition is, amely igencsak megragadja a figyelmet már első pillantásra is. Nem egy hőskori notebook ugyanis, hanem hordozható és összecsukható, de professzionális használatra tervezett notebook-szerver.

A masszív, 419 x 286 x 62,1 milliméteres gép 17,3 hüvelykes képátlóval rendelkezik, és 5,5 kilogrammot nyom egy mérlegen. Nem a mai értelemben vett hordozható eszköz, de mindenképp mozdítható és fejleszthető. 

A gép szíve egy hat- vagy nyolcmagos Intel Xeon E5 processzor: összesen hét opció választható, a 2,3 GHz-es Xeon E5-2630-tól egészen a 3,1 GHz-es Xeon E5-2690-ig. Ehhez egy maximum 32 GB-os DDR3-1600-as memóriamennyiség társul, illetve maximum négy darab 2,5 hüvelykes HDD vagy SSD, RAID 0/1/5/10 módokban, 4 terabájtig. Az extrák között sorakozik a gigabites LAN, egy második hálózati adapter, az integrált billentyűzet, touchpad és a lehetőség a négyportos Ethernethez. Az árakkal kapcsolatban az Eurocom csak egyedi felvilágosítást ad a cégeknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.